NBA: Τρομερός Εμπίντ και 2-0 οι Σίξερς, 40άρα του Μπράνσον και 1-1 οι Μάβερικς
Οι Σίξερς έκαναν το 2-0 απέναντι στους Ράπτορς επικρατώντας με 112-97, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Εμπίντ, ενώ οι Μάβερικς, με τον Μπράνσον να σημειώνει 41 πόντους, νίκησαν με 110-104 τους Τζαζ και ισοφάρισαν σε 1-1
Οι Σίξερς ήταν συνεπείς και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς και επικράτησαν άνετα με 112-97, έχοντας τον Τζοέλ Εμπίντ σε μεγάλη βραδιά, καθώς σημείωσε 31 πόντους στα 37 λεπτά που έμεινε μέσα στο παρκέ.
Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς διατήρησε το πλεονέκτημα έδρας, έκανε το 2-0 στη σειρά έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος σημείωσε 31 πόντους με 8/14 διπ., 1/2 τριπ., 12/14 βολές, 11 ριμπάουντ και 4 λάθη σε 37:14 λεπτά συμμετοχής.
Ο Ταϊρίς Μάξεϊ πέτυχε 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν πρόσθεσε άλλους 20 πόντους, με 6 ριμπάουντ 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 5 λάθη σε 41:19.
Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Τορόντο ο Όου Τζι Ανουνόμπι είχε 27 πόντους και οι Πασκάλ Σιάκαμ και Φρεντ ΒανΒλιτ από 20 πόντους αντίστοιχα.
Με τον Τζέιλεν Μπράνσον να κάνει πάρτι μέσα στο παρκέ, οι Μάβερικς επιβλήθηκαν των Γιούτα Τζαζ με 110-104 και κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στη σειρά παρά την απουσία του Λούκα Ντόντσιτς.
Για τους νικητές ο τρομερός Μπράνσον σταμάτησε στους 41 πόντους, έχοντας στο ενεργητικό του 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Μάξι Κλέμπερ να κάνει και αυτός τρομερό ματς με 25 πόντους και 8/11 τρίποντα.
Για τους Τζαζ οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν ο Μίτσελ με 34 πόντους και ο Μπογκντάνοβιτς με 25.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.