Οι Σανς δε συνάντησαν κανένα εμπόδιο απέναντι στους Πέλικανς και έκαναν εύκολα το 1-0 στα πλέι-οφ επικρατώντας με 110-99, με τον Κρις Πολ να πραγματοποιεί μια μαγική εμφάνιση και να είναι ο MVP για την ομάδα του, ενώ παράλληλα έγραψε και ιστορία στο NBA.
Συγκεκριμένα, στα 36 του χρόνια έγινε ο πιο μεγάλος παίκτης από ηλικιακής απόψεως με 30 πόντους και 10 ασίστ, ξεπερνώντας τον Στιβ Νας από τη σεζόν 2010, πάλι στο Game 1 των πλέι-οφ με τους Σανς.
Ο Πολ διανύει τη 17η σεζόν του στην κορυφαία Λίγκα του πλανήτη και κατέγραψε τη συγκεκριμένη επίδοση-ρεκόρ σε post-season.
Chris Paul is the oldest player in postseason history with 30 Pts & 10 Ast in a game.
That distinction was previously held by Steve Nash, also for the Suns, in Game 1 of the 2010 West Conf Semis. pic.twitter.com/Ru6V4GtbxN
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.