Η ομάδα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» αποφάσισε να κάνει μία όμορφη έκπληξη στην Μπέσσυ Αργυράκη, εκπληρώνοντας ένα παιδικό της όνειρο!
Όπως δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός, από μικρή είχε την επιθυμία να γίνει μπαλαρίνα!
Η Μπέσσυ Αργυράκη το είπε και έγινε, αφού χάρη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε …. σε μία σχολή χορού με όλον τον εξοπλισμό, την tutu και ειδικά παπούτσια!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας