Η Ναόμι Οσάκα δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στην πατρίδα της και με μια ανάρτηση της στο instagram άνοιξε την καρδιά της για όσα βίωσε στο Τόκιο.
«Τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν ξέρω αν ήταν λόγω των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά κάτι με έκανε να αναπολώ εκείνες τις μέρες.
Κατάλαβα ότι μετανιώνω για όλα (όχι την αφή της φλόγας, βέβαια, αυτό ήταν τέλειο). Είχα μια βαθιά στενοχώρια, επειδή δεν διασκέδασα περισσότερο όσο ήμουν εκεί.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο και απέτυχα να βρω τη χαρά σε όλο αυτό.
Πιστεύω πως θα είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για τη ζωή μου από εδώ και πέρα, απλά να απολαμβάνω τις εμπειρίες και να απολαμβάνω τον χρόνο μου, χωρίς να έχει σημασία πόσο λίγος ή πολύς είναι. Τέλος πάντων, ελπίζω να είστε όλοι καλά και ασφαλείς», ανέφερε χαρακτηριστικά η 24χρονη τενίστρια.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Αποκαλύψεις για τις προτάσεις που δέχθηκε Γιούργκεν Κλοπ από τον ατζέντη και έμπιστο σύμβουλό του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63′ ισοφάρισε αμφότερες κι έτσι πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία 2-2, μέσα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έκλεισε την 21 αγωνιστική.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (16/2) και ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.