Η Ναόμι Οσάκα δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στην πατρίδα της και με μια ανάρτηση της στο instagram άνοιξε την καρδιά της για όσα βίωσε στο Τόκιο.
«Τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν ξέρω αν ήταν λόγω των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά κάτι με έκανε να αναπολώ εκείνες τις μέρες.
Κατάλαβα ότι μετανιώνω για όλα (όχι την αφή της φλόγας, βέβαια, αυτό ήταν τέλειο). Είχα μια βαθιά στενοχώρια, επειδή δεν διασκέδασα περισσότερο όσο ήμουν εκεί.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο και απέτυχα να βρω τη χαρά σε όλο αυτό.
Πιστεύω πως θα είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για τη ζωή μου από εδώ και πέρα, απλά να απολαμβάνω τις εμπειρίες και να απολαμβάνω τον χρόνο μου, χωρίς να έχει σημασία πόσο λίγος ή πολύς είναι. Τέλος πάντων, ελπίζω να είστε όλοι καλά και ασφαλείς», ανέφερε χαρακτηριστικά η 24χρονη τενίστρια.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έβαλε τους διαιτητές στην πρίζα καθώς με e mail χτύπησε καμπανάκι ενόψει των αγωνιστικών τεστ του Φεβρουαρίου. Θα είναι τα ίδια με πέρσι που είχαν κοπεί οι μισοί
Στην φυσική της έδρα στο Βελιγράδι και όχι στη Βιέννη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα διεξαχθεί το Παρτιζάν – Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η σερβική ομάδα.
Η μεγαλύτερη ιταλική εφημερίδα, η «Gazzetta dello Sport», ταράζει την καθημερινότητα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με ρεπορτάζ που τονίζει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης προβάρει τη φανέλα της Λάτσιο!