Συμφωνία μεταξύ Κορίνθιανς και Περέιρα!
Κορίνθινας και Βίτορ Περέιρα φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια για να αναλάβει ο Πορτογάλος κόουτς την τεχνική ηγεσία της βραζιλιάνικης ομάδας.
Επιστρέφει στη δράση ο Βίτορ Περέιρα, όμως αυτή τη φορά μακριά από την Ευρώπη! Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με την Κορίνθιανς για να καθίστει στον πάγκο της.
Ο 53χρονος κόουτς είχε ήδη θεωρηθεί ως προπονητής της βραζιλάνικης ομάδας, αλλά ένα οικογενειακό πρόβλημα στεκόταν εμπόδιο στη μετακόμιση του από την Πορτογαλία.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην παίκτη του συλλόγου, Νέτο, το εμπόδιο ξεπεράστηκε και ο Πορτογάλος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κορίνθιανς.
Υπενθυμίζεται πως ο Βίτορ Περέιρα είναι ελεύθερος από τον Δεκέμβριο, όταν αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε, μετά το ισόπαλο ματς με την Μπεσίκτας.
- Ζάκελι: «Η Ελλάδα είναι το φαβορί στον όμιλό μας»
- Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με «χρυσή» αλλαγή τον Σέσκο
- Ηλιούπολη: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας (pic)
- Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
- Επιστρέφει στη δράση ο μαχητής Πολονάρα: Θέλει να αγωνιστεί κόντρα στην Αρμάνι
- Πρεστιάνι: Σκέψεις να κινηθεί εναντίον των Βινίσιους, Εμπαπέ για συκοφαντική δυσφήμιση
- Ήπια διάσειση ο Καρέτσας – Χάνει τη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (pic)
- Θλίψη στη Σενεγάλη: Πέθανε 25χρονος ποδοσφαιριστής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442