Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης , διατηρούσε στη Μύκονο τρία καταστήματα ρούχων: το Alchemist, το Jorjy και το Room.
Από τα μαγαζιά του, έχει ψωνίσει πλήθος Ελλήνων και ξένων celebrities, καθώς και γνωστοί επιχειρηματίες.
Στο βίντεο του Mykonos Live TV θα δείτε τη Μόνικα Μπελούτσι, την Lady Gaga, την Μαριάννα Λάτση και την Δωροθέα Μερκούρη να κάνουν τα ψώνια τους στην μπουτίκ “Jorjy”.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.