Τόνια Σωτηροπούλου για #MeToo – «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό»
Καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερά μας Χρόνια» που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ, τον κινηματογράφο αλλά και τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια.
«Βεβαίως και τσακωνόμαστε. Όχι με φωνές, πιο πολύ με βλέμματα. Δεν είναι πολύ συχνό βέβαια. Πρόσφατα τσακωθήκαμε γιατί είχα αργήσει. Με τους αγαπημένους μου ανθρώπους και με τον Κωστή, πιστεύω ότι πρέπει να είναι στο μυαλό μου και να καταλάβει τι σκέφτομαι. Αυτή η τηλεπάθεια δεν έχει λειτουργήσει ακόμα κι εκνευρίζομαι πολύ», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της:
«Σε σχέση με προηγούμενους ανθρώπους που έχω συνυπάρξει, αισθάνθηκα πολύ ότι ο Κωστής είναι αυτός ο ένας. Σίγουρα η καθημερινότητα είναι δύσκολη, αλλά έρχεται αυτός ο άνθρωπος που στην κάνει πολύ πιο εύκολη».
Μετά την προβολή του βίντεο για τη ζωή της, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να ξεκαθαρίσει όσον αφορά στο ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
«Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σχετικά με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο. Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα του metoo και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήμουν μικρή.
Πριν αρχίσει αυτό το καταπληκτικό θέμα με τους ανθρώπους που μιλάνε, τους οποίους σέβομαι και τιμώ πάρα πολύ, για αυτό και θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Ήταν μια εμπειρία αλλά σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας.
Απλά ήταν κάτι το οποίο ήταν μια εμπειρία, έγινε κάτι και δεν συνδέεται με το επάγγελμα. Δεν ήταν κάτι τεράστιο σε σχέση με τα θύματα του metoo. Δεν μ’ αρέσει σε καμιά περίπτωση να παίρνω από κάτι το οποίο έχει τρομερή σημαντικότητα ένα κομμάτι από την πίτα.
Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου και πραγματικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν για τα πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν συμβεί. Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη» τόνισε η Τόνια Σωτηροπούλου.
Δείτε το βίντεο
- Υπάρχουν και κερδισμένοι στον πόλεμο στο Ιράν: Εταιρείες και τράπεζες είδαν την κρίση ως ευκαιρία
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Εν αναμονή της απάντησης του Ιράν οι ΗΠΑ – Πάνω από 30 νεκροί στον Λίβανο και ισραηλινές επιδρομές στη Δ. Όχθη
- Σκάνδαλο κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για… 200.000.000 λόγους!
- Από πότε οι ταπεινές σαρδέλες έγιναν talk of the town;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Βαλένθια: Οι πανηγυρισμοί στη «Roig Arena» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (vid)
- Χανταϊός: Πόσα είδη υπάρχουν; Πώς μεταδίδεται – Όσα πρέπει να ξέρετε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





























































![Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/X7BISL4J2FPWXNFMRYL5SQBVHQ-1-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442