Η Θέλτα έβαλε σε «μπελάδες» την Μπέτις (0-2) – «Κόλλησε» η Σοσιεδάδ (1-1)
«Κάζο» για την Μπέτις που ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τη Θέλτα, βάζοντας με το… καλημέρα του 2022 σε κίνδυνο την τετράδα. «Κόλλησε» με την Αλαβές η Σοσιεδάδ (1-1).
«Κάζο» για την Μπέτις που ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τη Θέλτα, βάζοντας με το… καλημέρα του 2022 σε κίνδυνο την τετράδα. «Κόλλησε» με την Αλαβές η Σοσιεδάδ (1-1).
Μπέτις – Θέλτα 0-2
Ήττα… πισωγύρισμα για την Μπέτις με το «καλημέρα» του 2022. Σε ένα must win παιχνίδι για την τετράδα, η Μπέτις τα έκανε… μαντάρα και δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας μία δίκαιη ήττα με 2-0 από την τρομερή Θέλτα που πέρασε εύκολα από την Ανδαλουσία.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άσπας, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με ένα σπουδαίο διπλό και παράλληλα έβαλαν σε «μπελάδες» τους Ανδαλουσιανούς που παρέμειναν στην 3η θέση, χάνοντας ωστόσο έδαφος. Ο Ισπανός επιθετικός των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις ανέβασε στροφές ωστόσο δεν βρήκε ποτέ την κλασική της ευκαιρία, με το 2-0 να μην αλλάζει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.
Στο άλλο παιχνίδι της ίδιας ώρας. Αλαβές και Σοσιεδάδ έμειναν στο 1-1, με την ομάδα από τη χώρα των Βάσκων να αφήνει δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Οι Βάσκοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, παίρνοντας το προβάδισμα με το… καλημέρα. Σκόρερ του 1-0 για τη Σοσιεδάδ ήταν ο Αντάν Γιανούζαϊ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο μέρος, η Αλαβές βρήκε χώρους και ισοφάρισε στο 58ο λεπτό με τον Χοσελού. Ο Σοσιεδάδ ωστόσο ήταν καλύτερη και είχε την ευκαιρία να φύγει με το «τρίποντο», ωστόσο ο Γιανούζαϊ δεν ήταν εύστοχος στις καθυστερήσεις.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.