Οπαδοί του Χάμιλτον συγκεντρώνουν υπογραφές, για να αλλάξει το αποτέλεσμα του GP του Άμπου Ντάμπι
Ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε το τελευταίο Grand Prix της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς του Λιούις Χάμιλτον που συγκεντρώνουν υπογραφές, για να αλλάξει το αποτέλεσμα.
Μπορεί το φινάλε της φετινής σεζόν στη Formula 1 να προσέφερε έντονες συγκινήσεις με τον τρόπο που προσπέρασε ο Φερτάπεν τον Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο, όμως ο τρόπος που έχασε ο Άγγλος συζητιέται ακόμα.
Οι οπαδοί του μάλιστα ακόμα δεν μπορούν να το «χωνέψουν» και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ξεκίνησαν μάλιστα προσπάθειες για συλλογή υπογραφών, ώστε να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα.
Υπενυθμίζουμε ότι εάν ο Χάμιλτον τερμάτιζε πάνω από τον Ολλανδό θα έπαιρνε εκείνος τον τίτλο, καθώς οι δυο τους έφτασαν να είναι ισόβαθμοι πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα.
Η Mercedes είχε προβάλλει ενστάσεις σχετικά με τους χειρισμούς του Μάικλ Μάσι, μετά την έξοδο του Νίκολας Λατίφι, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου