Ο ένας βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, πατώντας πια τα 34 του χρόνια. Ο άλλος βρίσκεται στο ξεκίνημα, διανύοντας μόλις τη δεύτερη του χρονιά στα γήπεδα της Ευρώπης.
Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ οδηγούν εκ του ασφαλούς με τα τέρματά τους τη Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Champions League.
Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με 18 γκολ και 8 ασίστ σε 21 εμφανίσεις, ωστόσο ο έμπειρος φορ δεν είναι μόνος του, καθώς έχει άξιο συμπαραστάτη το φορμαρισμένο Βινίσιους, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που είδαμε στην περσινή χρονιά.
Οι δυο τους έχουν μια άψογη συνεργασία και αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα των Μερένχες, οι οποίοι έχουν χάσει τη φετινή σεζόν μόνο δύο παιχνίδια (Σερίφ, Εσπανιόλ).
Το πιο καυτό επιθετικό δίδυμο της Ευρώπης
Μέχρι στιγμής στη σεζόν Μπενζεμά και Βινίσιους αποτελούν το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη, καθώς έχουν πετύχει παρέα 23 τέρματα και 12 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η κορυφαία στα top 5 πρωταθλήματα με τους Σαλάχ και Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ να ακολουθούν με 22, ενώ το ζευγάρι της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Σέρτζ Γκνάμπρι έχει επίσης 22 τέρματα.
Μπενζεμά και Βινίσιους έχουν αναλάβει το βαρύ φορτίο του σκοραρίσματος της Ρεάλ και μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν περίφημα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον στο χορτάρι, με τη χημεία τους να είναι πολύ δυνατή.
Ο Γάλλος με τον Βραζιλιάνο έχουν πάρει από το χέρι τους Μαδριλένους και τους οδηγούν εκ του ασφαλούς σε μια ακόμη κατάκτηση πρωταθλήματος, καθώς τώρα που μιλάμε η διαφορά των Μερένχες από τη δεύτερη Σεβίλλη βρίσκεται στο +6 και από τη μισητή συμπολίτισσα Ατλέτικο στο +14.
Οι οπαδοί της Βασίλισσας ευελπιστούν οι δύο τους να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσει τους στόχους της.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».