«Μισθοφόροι καρεκλάκηδες, άμπαλοι και ανίκανοι παραιτηθείτε – Ξεπουλήσατε τον ΠΑΟΚ» – Οργή λαού για Γκαγκάτση
Κεραυνοί από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον Μάκη Γκαγκάτση μετά την επίσκεψη του τελευταίου στο προπονητικό κέντρο. Βράζουν κατά της διοίκησης οι οπαδοί, αναβρασμός σε ολόκληρο τον ΠΑΟΚ.
Αναβρασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Άρη. Τα επεισόδια που έγιναν αναμένεται να φέρουν βαριά «καμπάνα» στον δικέφαλο, οι συλλήψεις ήταν σε μη εμβολιασμένους οπαδούς με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να είναι στα… σχοινιά ακόμα και από την Κυβέρνηση και ο Μάκης Γκαγκάτσης πήγε σήμερα στην προπόνηση, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα.
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ τα έβαλε μόνο με τους παίκτες, λέγοντάς τους πως εκείνοι είναι οι υπεύθυνοι για τη φετινή κατρακύλα της ομάδας. Παρά το γεγονός πως ο κόσμος βράζει εναντίον της διοίκησης της ομάδας, αλλά και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη, ο Γκαγκάτσης πήγε στο προπονητικό κέντρο και έκανε επίθεση στους παίκτες.
Όπου μεταξύ άλλων τους είπε πως ζουν με τις… αναμνήσεις, λόγω του πρωταθλήματος που είχαν κατακτήσει. Δίχως να αναρωτηθεί και ο ίδιος, αλλά και οι υπόλοιποι διοικούντες που έστειλαν εκεί τον Γκαγκάτση, πως η διοίκηση είναι εκείνη που δεν φρόντισε να ενισχύσει το ρόστερ και παρά τα πολλά έσοδα δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη. Με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να είναι μια ομάδα… ξεπερασμένη.
Ο κόσμος, φυσικά, έχει μάτια και βλέπει. Και ποια ήταν η αντίδραση του στην επίθεση του Γκαγκάτση προς τους παίκτες; Να τα βάλει ξανά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, αλλά και με όλη τη διοίκηση. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ξέσπασαν και πάλι στο facebook της ομάδας, κατακεραυνώνοντας τον Μάκη Γκαγκάτση, τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση που χαρακτηρίζουν ανύπαρκτη και άφαντη.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Τέλος η υπόθεση Σαντίνο Αντίνο για τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο της Γοδόι Κρους να δηλώνει πως η ομάδα του συμφώνησε με την Ρίβερ Πλέιτ για την πώληση του 20χρονου επιθετικού.
Κατώτερος των περιστάσεων ο Στεφάν Λανουά ο οποίος δεν μπορεί να ορίσει ρέφερι από άλλο προηγμένο πρωτάθλημα πλην της Bundesliga και όταν δεν έρχονται Γερμανοί καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης
Ο Άγγλος πρώην διαιτητής της Premier League, Ντέιβιντ Κόουτι, δήλωσε ένοχος για κατοχή άσεμνου βίντεο με ανήλικο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.
Τη στήριξη του κόσμου των «πρασίνων» ζήτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του κρίσιμου ματς με τη Βίρτους Μπολόνια το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (08/01, 21:15).