Μεγάλη χαρά έχει η νικήτρια του MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη η οποία εκτός από το έπαθλο του ριάλιτι έχει κερδίσει και την καρδιά του αγαπημένου της Χρήστου.
Όπως όλα δείχνουν ο γάμος των δύο δεν θα αργήσει να γίνει καθώς η Μαργαρίτα έπιασε την… ανθοδέσμη στον γάμο του καλού της φίλου Αλέξανδρου Ακριτίδη.
Στον γάμο του πρώην παίκτη του MasterChef βρέθηκαν πολλά από τα πρόσωπα που γνωρίσαμε στο ριάλιτι με την Μαργαρίτα να είναι όμως η τυχερή της βραδιάς.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.