Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στικούδη - Μίλησε πρώτη φορά για το γιο της

Κατερίνα Στικούδη – Μίλησε πρώτη φορά για το γιο της

H τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε και η μέλλουσα μανούλα Κατερίνα Στικούδη, που έλαμψε χτες στη σκηνή του Just the Two of Us και στο green room!

«Η ομάδα είναι φανταστική. Είμαι 15-17 χρόνια στη δουλειά, αλλά όταν δουλεύω με ανθρώπους που κάνουν με τόσο μεράκι τη δουλειά τους περνάω υπέροχα. Το ευχαριστήθηκα εχθές πολύ. Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν ένα κουφέτο, πανέμορφη. Δεν είναι εύκολο το live. Είχαμε το πάρτι της έναρξης, όλοι ήταν ξεχωριστοί, για εμένα ήταν σαν να ήμουν με φίλους», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει το παιδί της Ιάσωνα, καθώς έτσι τη φώναζε η μητέρα της όταν ήταν μικρή!

«Δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω. Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να κάτσω σπίτι», ανέφερε η πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Ακόμα, μίλησε για το νέο της άλμπουμ που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, ενώ έστειλε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Κοκλώνη!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024