Κοροναϊός – Αυξάνονται τα κρούσματα στο νοσοκομείο Χαλκίδας – Θετικοί τραυματιοφορείς και νοσηλεύτρια
Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας παρουσίασε μικρή μείωση στα ημερήσια κρούσματα, συγκριτικά με την Πέμπτη 19 Αυγούστου κατέγραψε 75 νέες μολύνσεις.
Θετική στον κοροναϊό διαγνώσθηκε 37χρονη νοσηλεύτρια στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, σύμφωνα με πληροφορίες του Eviatop.
Ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των στενών επαφών της νοσηλεύτριας, αν και πρέπει να σημειωθεί, ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο υποβάλλονται σε δειγματοληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης του covid δύο φορές την εβδομάδα.
Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη 18/8 εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό ο πρώτος τραυματιοφορέας ενώ την Πέμπτη 19/8 θετικός βρέθηκε και δεύτερος προκαλώντας συναγερμό στο νοσοκομείο της πόλης.
Την ίδια ώρα αυξητικές είναι οι τάσεις των κρουσμάτων στο Νομό Ευβοίας.
Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας παρουσίασε μικρή μείωση στα ημερήσια κρούσματα, συγκριτικά με την Πέμπτη 19 Αυγούστου κατέγραψε 75 νέες μολύνσεις.
- Στο Υπουργικό η αύξηση του κατώτατου μισθού – Τι αλλάζει από 1η Απριλίου
- Πες μου τις αγαπημένες σου ταινίες, να σου πω ποιος είσαι
- Ο χάρτης του ΕΝΦΙΑ – Οι πλουσιότερες και οι φτωχότερες περιφέρειες
- Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας που βρέθηκε στην Πεύκη
- Συνταγή: Wrap με χαλούμι και χούμους
- Ο Τραμπ απειλεί «να εξαπολύσει την κόλαση» στο Ιράν που θωρακίζει το νησί Χαργκ – Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές
- «Αξιωματούχοι του Ιράν που διαπραγματεύονται φοβούνται να το πουν» λέει ο Τραμπ
- Γυμναστική: Το εμπόδιο που μας επηρεάζει όλους αλλά δεν το ξέρουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442