Τον 15 Αυγουστο δίχως τη λατρεμένη της Μαρία περνάει η Μιμή Ντενίση τη φετινή χρονιά. Και αυτός καθώς έφυγε, κατά τη διάρκεια της, η πολυαγαπημένη της μητέρα.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια και θιασάρχισσα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους της σκέψεις και τη θλίψη που νιώθει ετούτη την μέρα.
Πιο συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί… Φέτος λείπει η μάνα.. η μαμά .. η Μαρία μας!! Το στήριγμα και η έμπνευση μου. Η πιο δυνατή και δημιουργική γυναίκα που γνώρισα!! Τυχερή που είχα τέτοια μάνα!! Πάντα θα την γιορτάζω και είμαι σίγουρη πως θα μας βλέπει κ θα χαμογελάει».
«Και θα καμαρώνει την Μαριτίνα που σήμερα γιορτάζει και της μοιάζει σε πολλά!!! Ποιος όμως θα ετοιμάσει το θεσπέσιο τραπέζι.. την πάβλοβα που έφτιαχνε στην γιορτή; Αχ!!!» πρόσθεσε η ηθοποιός στην ανάρτηση της.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.