Αναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης αναφορά πολίτη στις αστυνομικές Αρχές για ιπτάμενο αντικείμενο, που έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας του δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη. Στις 21:30 η Άμεση Δράση ενημέρωσε τη λιμενική Αρχή για πτώση αντικειμένου στη θάλασσα και κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.
Στο σημείο έφτασε άμεσα λιμενικό σκάφος και όταν οι λιμενικοί πλησίασαν το αντικείμενο, συμπέραναν ότι επρόκειτο για μετεωρολογικό αερόστατο το οποίο έπεσε στη θάλασσα.
Σε ποιον ανήκει το αερόστατο «κομήτης»
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στον αερολιμένα Θεσσαλονίκης, δεν πρόκειται για δικό τους μετεωρολογικό μπαλόνι, διότι δεν γίνεται εξαπόλυση ραδιοβολίδας τις συγκεκριμένες ώρες από το αεροδρόμιο, αλλά κυρίως τα ξημερώματα. Προφανώς πρόκειται για μετεωρολογικό μπαλόνι που έχει εξαπολύσει άλλος φορέας στην περιοχή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας