Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος, δωρίζει όχημα σε εθελοντές δασοπροστασίας

Δήμος, δωρίζει όχημα σε εθελοντές δασοπροστασίας

Οι πυρκαγιές σε βάθος χρόνων έχουν αναδείξει την αναγκαιότητα παρουσίας των εθελοντών ως πρώτη γραμμή άμυνας και κυρίως προειδοποίησης του επερχόμενου κινδύνου. Οι δήμοι όταν έχουν την δυνατότητα να συνδράμουν το έργο των εθελοντών σε εξοπλισμό και μέσα πυρόσβεσης πρέπει να το κάνουν.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι στην Εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας Σολυγείας ένα υπερσύγχρονο όχημα το οποίο θα καλύψει τις μεγάλες ανάγκες της ομάδας και θα συνδράμει καθοριστικά στις αποστολές αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών που καλείται να φέρει εις πέρας.

Ο Δήμαρχος αναγνωρίζοντας τον νευραλγικό ρόλο της ομάδας στην φύλαξη της περιοχής της Σολυγείας αλλά και την αδιάλειπτη παρουσία της όπου υπάρχει ανάγκη, ανταποκρίθηκε και κάλυψε άμεσα το κενό που υπήρχε στον εξοπλισμό, καθιστώντας ευκολότερο, όσο αυτό είναι δυνατόν, το έργο της.

«Είναι υποχρέωση μας να είμαστε στο πλευρό των εθελοντών. Είναι καθήκον μας να βοηθούμε το έργο τους ουσιαστικά» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων παραδίδοντας τα κλειδιά του οχήματος στον Πρόεδρο της ομάδας κ.Μιχάλη Κλέττα.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε, εκ μέρους της ομάδας, τον Δήμαρχο Κορινθίων λέγοντας πως αυτή είναι η ουσιαστική στήριξη και βοήθεια στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας, ως εθελοντές, έναντι των ανθρώπων και της φύσης.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024