Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων θα βρεθεί ο Ρότζερ Φέντερερ, όπως έκανε γνωστό ο Ελβετός θρύλος του τένις, μέσω ανάρτησης του στα social media.
Ο 39χρονος τόνισε πως είχε ένα πισωγύρισμα στην καριέρα του με τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο και αναγκάστηκε να μην πάρει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση.
Το μήνυμα του Ρότζερ Φέντερερ:
«Κατά τη διάρκεια της σεζόν του γρασιδιού, δυστυχώς είχα ένα πισωγύρισμα με το γόνατό μου, κάτι που έπρεπε να αποδεχτώ και να πάρω την απόφαση να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Είμαι πολύ απογοητευμένος, καθώς κάθε φορά που εκπροσωπούσα την Ελβετία στους Ολυμπιακούς ήταν μεγάλη τιμή.
Ήδη έχω ξεκινήσει τη θεραπεία και ελπίζω να επιστρέψω αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την ελβετική αποστολή, θα τους υποστηρίζω από μακριά».
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2. Τηλεοπτικά από το MEGA News.