Δυο χρόνια μετά το εντυπωσιακό τατουάζ που «χτύπησε» στο μπράτσο της με τα γουρούνια, τα αρνάκια και την αγελάδα, η Τάνια Τρύπη βρέθηκε και πάλι στο στούντιο του tattoo artist της για ένα ακόμη… massive τατουάζ.
Η γνωστή ηθοποιός που φοβήθηκε πολύ την περίοδο της καραντίνας και τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή στη ζωή μας – όπως αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη!» – επέστρεψε στην κανονικότητά της και αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη τατουάζ.
Η γνωστή ηθοποιός που είναι vegan και υπέρμαχος αυτού του τρόπου ζωής, είχε κάνει πριν από δυο χρόνια το τατουάζ με τα ζωάκια αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Γιατί όλοι είμαστε αδέρφια σε αυτόν τον πλανήτη».
Και τώρα η 52χρονη ηθοποιός επέστρεψε για να κάνει ένα ακόμη massive τατουάζ με ένα ζωάκι, αναφέροντας στην ανάρτησή της «Γιατί τόσο λυπημένο;», στέλνοντας για μια ακόμη φορά το μήνυμά της για τα δικαιώματα των ζώων.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.