ΠΑΟΚ: Με πέντε απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην έχει στη διάθεση του πέντε ποδοσφαιριστές για τη ρεβάνς της Τούμπας.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μεγάλη Πέμπτη (29/4, 19:00) την ΑΕΚ στην Τούμπα στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει προβάδισμα χάρη στο buzzer beater του Τόμας Μουργκ στο ΟΑΚΑ και θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση, χωρίς άλλα προβλήματα τραυματισμών με τον Ουρουγουανό τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του πέντε παίκτες, όπως άλλωστε αναμενόταν.
Πέραν του Ενέα Μιχάι, που συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα, εκτός μάχης είναι και οι Άνχελ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί, Σίντζι Καγκάβα και Άντριαν Νίλσεν Περέιρα. Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία, ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Νορβηγός μπακ δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι» (vid)
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442