Το πιθανότερο είναι ότι οι ομάδες που συμμετείχαν στο εγχείρημα της European Super League και υποχώρησαν ολοταχώς, να μην υποστούν συνέπειες. Αλλά, δεν ισχύει το ίδιο με τους παράγοντες που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της κλειστής Λίγκας.
Η UEFA σκέφτεται να στείλει τα μηνύματα για να αποτρέψει παρόμοιες σκέψεις στο μέλλον, επιλέγοντας μία μεσοβέζικη τιμωρία. Δηλαδή, επιβάλλοντας ποινές στα πρόσωπα που οργάνωσαν τη διοργάνωση και αφήνοντας εκτός τους συλλόγους τους.
Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», η οποία αναφέρει ότι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία με αυτό τον τρόπο και θα φανεί ότι δεν αφήνει να περάσει ατιμώρητο ένα τόσο χοντρό επεισόδιο, αλλά και δεν θα πειράξει σοβαρά τις ομάδες.
Συνεπώς, όσοι παράγοντες μείνουν στο ποδόσφαιρο, ενδέχεται να ακολουθήσει η υποβολή κυρώσεων.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για το ματς της Παρασκευής στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον πολύπειρο Σέρβο τεχνικό να παραδέχεται ότι η πρόκληση αυτή δεν έρχεται σε καλή εποχή για τη Μπάγερν Μονάχου.
Στο προσεχές ματς της Super League κόντρα στον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος παράλληλα έστειλε και τις ευχές του στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ενόψει Κόπα Άφρικα.
LIVE: Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του CEV Champions League Γυναικών. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6 HD.
Για δυο φάσεις που συζητήθηκαν πολύ στην Super League ήρθαν απαντήσεις από ματς της Αγγλίας, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, που έβγαλαν στη σέντρα τον Λανουά και τους Έλληνες ρέφερι