Τζένιφερ Λόπεζ: Οριστικός χωρισμός από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ- Η κοινή δήλωση
Μετά από φήμες περί απιστίας και διαψεύσεις σήμερα το ζευγάρι ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό του.
Μετά από μήνες κρίσης, φήμες χωρισμού και διαψεύσεις το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε τελικά να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ ανακοίνωσαν σήμερα τον χωρισμό τους μέσω μιας κοινής δήλωσης.
Τίτλοι τέλους για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της showbiz. Μετά από προσπάθειες να σώσουν την σχέση τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ κατέληξαν στην απόφαση πως «είναι καλύτερα να είναι φίλοι».
Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί- το βίντεο της ρομαντικής πρότασης γάμου δίπλα στο κύμα είχε μάλιστα δημοσιοποιηθεί στα social media- αλλά είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την τελετή τουλάχιστον δύο φορές λόγω της πανδημίας.
Στο μεταξύ άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες περί χωρισμού αλλά και περί απιστίας από την πλευρά του Ροντρίγκεζ που φερόταν να ανταλλάζει μηνύματα με την τηλεοπτική σταρ Μάντισον ΛεΚρόι.
Ακολούθησαν διαψεύσεις ωστόσο οι δύο τους είχαν παραδεχθεί πως αντιμετώπιζαν κρίση στη σχέση τους και πως κατέβαλαν προσπάθειες να λύσουν τα όποια προβλήματα βλέποντας μάλιστα και σύμβουλο ζευγαριών.
Η σημερινή ανακοίνωση τους ήρθε μέσω του αμερικάνικου περιοδικού ELLE:
«Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οριστικός χωρισμός του ζευγαριού επήλθε τον περασμένο Μάρτιο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Μνήμες Μεγάλης Ύφεσης στην αγορά εργασίας – Ρεκόρ απολύσεων τον Γενάρη
- Χαμένη Άνοιξη: Η ισορροπία ανάμεσα στη συλλογική μνήμη και το προσωπικό τραύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442