Έλενα Τσαγκρινού : «Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα» αναφερόμενη στη διάγνωση του Μάικ με καρκίνο
«Κάνοντας υπερηχογράφημα ανακάλυψε ότι ήταν όγκος και θα έπρεπε να κάνει χημειοθεραπείες»
Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στο ΟΚ και στον Γιάννη Πουλόπουλο σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύντροφός της, o ράπερ Μάικ και πως ένιωσε η ίδια όταν έμαθε την δυσκολία που έπρεπε να αντιμετωπίσει.
Δεν μπορεί να μη φοβήθηκες ή να μη λύγισες όταν έμαθες για την αρρώστια του Μάικ
Φυσικά και φοβήθηκα, φυσικά και λύγισα. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα. Αλλά δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να το δείξει στον Μάικ. Υπήρξαν πολλές στιγμές που έβαλα τα κλάματα, αλλά όχι μπροστά του. Έπρεπε να είμαι δίπλα του και να τον στηρίζω. Αλλά κι εκείνος δεν λύγισε στιγμή. Ήταν –και είναι– πολύ δυνατός.
Τι είναι πιο σοκαριστικό, όταν έμαθες ότι ο σύντροφός σου έχει καρκίνο ή όταν το πολεμούσε;
Όταν το έμαθα. Τις πρώτες δύο εβδομάδες δεν ξέραμε τι έχει… Βρήκε ένα εξόγκωμα στο σώμα του και έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις για να δει τι είναι. Κάνοντας υπερηχογράφημα ανακάλυψε ότι ήταν όγκος και θα έπρεπε να κάνει χημειοθεραπείες. Αλλά ακόμα και τότε δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή θα μπορούσε να περάσει αυτή τη δοκιμασία.
Αλλά τελικά αυτή η εμπειρία, εκτός του ότι μας δυνάμωσε, μας έκανε να εκτιμήσουμε περισσότερο την υγεία. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι όλο το καλοκαίρι που ο Μάικ έκανε χημειοθεραπείες ήταν τόσο δυνατός που πολλές φορές εμψύχωνε τους γονείς του και εμένα που ήμασταν δίπλα του.
Τώρα που η σχέση σας έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα, σκέφτεστε να την επισημοποιήσετε;
Δε βιαζόμαστε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Έχουμε τουλάχιστον μία πενταετία μπροστά μας που θέλουμε να αφιερωθούμε στη δουλειά μας και στη μουσική που αγαπάμε και οι δύο πάρα πολύ.
Νιώθουμε ότι είμαστε παιδιά. Δεν αισθανόμαστε ακόμα ότι έχουμε το σθένος να αναλάβουμε την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου. Δεν είναι κάτι που αποκλείουμε, αλλά ο γάμος μπορεί να περιμένει.
- Τιμωρία της UEFA στη Ρεάλ Μαδρίτης για ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων της
- ΕΕ: Τηλεδιάσκεψη Φον ντερ Λάιεν και Αντόνιο Κόστα με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής την Δευτέρα
- Από το βραβείο GLAAD του Heated Rivalry, στην Αρχαία Ελλάδα: Ο Μέγας Αλέξανδρος επελαύνει στο Netflix
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Βηρυτό και καταρρέουν πολυκατοικίες
- Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις στο Youth Pass
- Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πάσπαλι
- Δεν παίζει τελικά ο Λεσόρ – Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι στο ΣΕΦ
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι: Οριστικά εκτός ο Μόρις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/andrey-novik-hc9Rwbma-Jk-unsplash-1-315x220.jpg)

















































![Κυνισμός χωρίς όρια: Ο Λευκός Οίκος «διαφημίζει» την επιχείρηση στο Ιράν με… Grand Theft Auto [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/Sans-titre-1-1-315x220.jpg)








![Ιράν: Η στιγμή αμερικανοϊσραηλινής επίθεσης κοντά σε σχολείο αρρένων – Ένα παιδί σκοτώθηκε [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/Sans-titre-1-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442