Για πολλά χρόνια ήταν συμπαίκτες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγάει για να πάρει ένα ρεκόρ που κατέχει ο Ίκερ Κασίγιας.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εδώ και πολλά χρόνια ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στο Champions League, 177 στο σύνολο.
Ο άλλοτε συμπαίκτης του στη «Βασίλισσα» συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και τον καταδιώκει για να τον εκθρονίσει από την κορυφή της λίστας, έχοντας 175.
Αν η Πόρτο, η τελευταία ομάδα του Κασίγιας, δεν απέκλειε φέτος την Πόρτο, τότε ο Κριστιάνο θα είχε την ευκαιρία να πιάσει τον Κασίγιας στην πρώτη θέση.
Ωστόσο, ο αποκλεισμός της «Βέκια Σινιόρα» καθήλωσε τον Ρονάλντο στη δεύτερη θέση. Όχι για πολύ ακόμα, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη σεζόν ο Ρονάλντο θα πάρει την πρωτοκαθεδρία στην κατάταξη.
Με γκολ του Ματσάν, ο Παναιτωλικός έφυγε με το διπλό από τις Σέρρες και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 9η θέση – Τελευταίος και στο -3 από την 13η θέση ο Πανσερραϊκός.