Γιώργος Λιάγκας : Το απίστευτο ποσό που είχε πληρώσει ως αποζημίωση στον Σπύρο Μπιμπίλα
Ο γνωστός παρουσιαστής πήρε στο τηλέφωνο φανοποιό στο Περιστέρι και συστήθηκε ως ο ομοφυλόφιλος Σπύρος Μπιμπίλας
Μια φάρσα που έκανε στις 12 Δεκεμβρίου 2018 μέσω ραδιοφώνου ο Γιώργος Λιάγκας είχε ως αποτέλεσμα ο Σπύρος Μπιμπίλας να καταφύγει στα δικαστήρια.
Ο γνωστός παρουσιαστής πήρε στο τηλέφωνο φανοποιό στο Περιστέρι και συστήθηκε ως ο ομοφυλόφιλος Σπύρος Μπιμπίλας.
Η φάρσα, που προκάλεσε αρκετά σχόλια και αντιδράσεις, έγινε στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα να εύχεται σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος και να συστήνεται ως Σπύρος Μπιμπίλας.
«Δυστυχώς, η συγκυρία το φέρνει να καταφύγω στα δικαστήρια γιατί συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου φέρθηκε απρεπώς, δεν τήρησε τους ηθικούς νόμους της ευπρέπειας και γι’ αυτό νομίζω η Δικαιοσύνη πρέπει να βάζει ένα φρένο σε αυτούς που δεν το βάζουν από μόνοι τους», δήλωσε εκείνες τις μέρες ο ηθοποιός και συνέχισε:
«Έγινε ένα θέμα με τη φάρσα που έκανε ο κ. Λιάγκας. Θεωρώ ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος το όνομά μου με τέτοιο χυδαίο τρόπο είναι ανεπίτρεπτο και πρέπει δημόσια να βγει και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι».
Η δικαστική απόφαση φαίνεται να δικαίωσε τον ηθοποιό με το Γιώργο Λιάγκα να υποχρεώνεται να του καταβάλει 27.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.
Την αποκάλυψη φέρεται να έκανε ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πάρτι γενεθλίων του.
Ειδικότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας γιόρτασε τα γενέθλιά του με αγαπημένους του φίλους και μάλιστα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» ότι είχε καλέσει και τον Γιώργο Λιάγκα.
- «Σε βλέπω»: Έξτρα παραστάσεις κάθε Κυριακή στο Μικρό Παλλάς
- Αρκάς: Το σκίτσο της ημέρας με χιούμορ και πολλά χρώματα
- ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα απασχόλησης για ειδικές ομάδες ανέργων
- Ανατροπή στις καθυστερήσεις – Τι έδειξε μια νέα μελέτη για τον ναρκισσισμό;
- Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Πoλιορκία της Αθήνας α λα Παρίσι ή αποχώρηση με το κεφάλι ψηλά;
- Τραγωδία στην Ταϊλάνδη με 22 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες: Γερανός έπεσε πάνω σε τρένο
- Συνταγές: Κεφτέδες τόνου
- Το 2025 ήταν η τρίτη θερμότερη χρονιά ιστορικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442