Γκέι φιλί: Πώς ο σκηνοθέτης έβαλε στη θέση της τηλεθεάτρια που ενοχλήθηκε
«Ας σεβαστούμε το δικαίωμα του κάθε συνανθρώπου μας στην ελεύθερη επιλογή συντρόφου! Αυτό μόνο κάναμε, και τιμή μας που το κρατικό κανάλι έπραξε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στη προβολή αυτής της “πράξης”», έγραψε μεταξύ πολλών άλλων.
Στο κρατικό κανάλι της Κύπρου μέσα από τη σειρά «Το Μυστικό της Πεταλούδας» προβλήθηκε ίσως το πρώτο gay φιλί με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις οι οποίες εστιάζουν στο κατά πόσο ήταν αναγκαία η προβολή ενός φιλιού μεταξύ δύο αντρών.
Σύμφωνα με το Sigma Live, η σκηνή, στην οποία ο Μέμος Μπεγνής και Νίκος Γκέλιας δίνουν ένα φιλί για τη σειρά προκάλεσε αντιδράσεις με το σχόλιο μίας τηλεθεάτριας, που θεώρησε την ύπαρξη της συγκεκριμένης σκηνής περιττή να ωθήσει τον σκηνοθέτη, Σταύρο Ποταμάρη, στο να πάρει θέση.
Ο Σταύρος Ποταμάρης, λοιπόν, υπερασπίστηκε δημοσίως την επιλογή του απαντώντας άμεσα και με ευγένεια στο σχόλιο της τηλεθεάτριας κάτω από το trailer της σειράς στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.
Η ενόχληση της τηλεθεάτριας
Η ενοχλημένη τηλεθεάτρια έγραψε τα εξής: «Θα μπορούσατε να αφήσετε πίσω τη σκηνή με τους ομοφυλόφιλους. Είπαμε ο κάθε ένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του αλλά από κρατικό κανάλι δεν θα έπρεπε να το δούμε αφού καταλάβαμε πιο πριν τη συμβαίνει με αυτούς τους δύο. Έπρεπε να δούμε και την πράξη;».
Η απάντηση του Σταύρου Ποταμάρη:
«Αγαπητή Κυρία ΧΧΧΧ, σας απαντώ σαν σκηνοθέτης της σειράς! Αρχικά σας ευχαριστώ για την αγάπη προς την σειρά! Όσον αφορά την «πράξη» που λέτε ότι είδατε δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια πράξη αγάπης. Τίποτα χυδαίο και τίποτα προσβλητικό! Σε ένα κόσμο που μέρα με την μέρα ξεχνάει να αγαπάει και να νοιάζεται, δύο άνθρωποι με μια «πράξη» εξέφρασαν ένα συναίσθημα!
Σε ένα επεισόδιο που κυριαρχούσε η αγάπη, προσπαθήσαμε να βάλουμε μια πινελιά Αγάπης ακόμα, να φωτίσουμε και να δείξουμε ότι σεβόμαστε το δικαίωμα όλων στην αγάπη! Έχετε απόλυτο δίκαιο ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, γι’ αυτό και δεν μπήκαμε στο κρεβάτι κανενός! Μπήκαμε στις καρδιές δύο ανθρώπων, που τυγχάνει εδώ να είναι ένας Στέφανος και ένας Νικόλας! Ας σεβαστούμε το δικαίωμα του κάθε συνανθρώπου μας στην ελεύθερη επιλογή συντρόφου! Αυτό μόνο κάναμε, και τιμή μας που το κρατικό κανάλι έπραξε με αξιοπρέπεια και σεβασμό στη προβολή αυτής της “πράξης”!
Και μεταξύ μας, η συγκίνηση την ώρα που η Εύα αγκάλιαζε τον Μιχάλη της και του ζητούσε συγνώμη στη παραλία στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν νομίζω μεγαλύτερο γεγονός για να χαλάσει η όποια επιτυχία της σειράς! Είμαι σίγουρος ότι τώρα ίσως αγαπήσατε λίγο περισσότερο την Πεταλούδα… Γιατί τολμάει χωρίς να προκαλεί, μας ταρακουνάει χωρίς να προσβάλει, μα πάνω απ’ όλα μάς συγκινεί κάθε φορά με τη δύναμη της Αγάπης! Φιλικά Σταύρος».
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
- Νέα στοιχεία για το πόρισμα που «αποσύνδεσε» ΕΥΠ και Predator
- Η Γερμανία στρέφεται στη Vaca Muerta
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442