Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Αθανασόπουλος: Αποδέχομαι τον τίτλο του γκρινιάρη στο GNTM

Ανδρέας Αθανασόπουλος: Αποδέχομαι τον τίτλο του γκρινιάρη στο GNTM

Πώς ένα παιδί της επαρχίας, όπως δηλώνει ο ίδιος, κατάφερε να συνδυάσει τις σπουδές στην Οινολογία με το μόντελινγκ;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/2) ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο τρίτος φιναλίστ του GNTM3 ο οποίος και  μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Αθανασόπουλος σχολίασε, τη συμπεριφορά και τις έντονες αντιδράσεις του και εξήγησε αν τελικά πήρε επάξια τον τίτλο του «γκρινιάρη» μέσα στο σπίτι.

Πώς ένα παιδί της επαρχίας, όπως δηλώνει ο ίδιος, κατάφερε να συνδυάσει τις σπουδές στην Οινολογία με το modeling; Πώς μπήκαν στο βιογραφικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα εταιριών στον χώρο της μόδας;

«Είμαι παιδί της επαρχίας. Μεγάλωσα στην Αμαλιάδα. Ζω στην Αθήνα με την αδελφή μου. Είμαι στο τρίτο έτος της οινολογίας! Οι γονείς μας δεν μας πίεσαν ποτέ για τις σπουδές μας. Ήταν η επιθυμία μου να σπουδάσω οινολογία.

Αναφερόμενος στο GNTM ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είπε:

«Αποδέχομαι τον τίτλο του γκρινιάρη στο GNTM. Έτσι όπως φάνηκε, ήμουν, αλλά δεν ήμουν μόνο αυτό. Πολλές φορές είπα βλέποντας τον εαυτό μου “εντάξει σταμάτα” σε κάποια σχόλια που έκανα. Είμαι χαρούμενος που πήγα στο GNTM. Θα το ξαναέκανα αλλά λίγο πιο χαρούμενα.

Ο Ηρακλής και η Παρασκευή τα πήγαν πολύ καλά στις φωτογραφίσεις. Και οι δυο ήθελαν για πολλούς λόγους το έπαθλο και τους δίνω συγχαρητήρια».

Μιλώντας τώρα για το πώς βρέθηκε στο χώρο του μόντελινγκ ο Ανδρέας Αθανασόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Πήγα να βγάλω μια φωτογραφία δελτίου και ο φωτογράφος βλέποντάς με μου είπε. Εσύ πρέπει να γίνεις μοντέλο ή ηθοποιός. Έστειλα μια φωτογραφία από ένα πάρτι σε ένα πρακτορείο και τους άρεσα! Με το που ξεκίνησα, έκανα την πρώτη μου δουλειά στο Μιλάνο.

Εκεί περίμενα τυχαία στην ουρά και ενώ δεν επιτρεπόταν. Επειδή περίμενα πολλή ώρα μπήκα και τους άρεσα! Όλα ξεκίνησαν τυχαία και τυχαία, μου πάνε όλα πάρα πολύ καλά. Όταν μου ήρθε το mail από την Τrussardi, ότι πήρα τη δουλειά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024