Μπορεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου να ήταν προγραμματισμένο το πρώτο live του νέου μουσικού show House of Fame, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί

Μπορεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου να ήταν προγραμματισμένο το πρώτο live του νέου μουσικού show House of Fame, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Αυτό, επειδή σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κανάλι έμεινε πίσω στην κατασκευή του σκηνικού με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμο την Παρασκευή. Ο λόγος, είναι πως υπήρξαν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες στο σκηνικό που δεν κατάφεραν να γίνουν, λόγω της επέλασης της «Μήδειας» που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Αττική τα περασμένα εικοσιτετράωρα.

Το πρόβλημα, εντοπίστηκε στο έργο των τεχνιτών του σκηνικού. Το κανάλι που ήθελε το τέλειο αποτέλεσμα, αποφάσισε να μεταθέσει την πρεμιέρα του live για την επόμενη Παρασκευή.

Έτσι λοιπόν, όσοι περιμένατε να δείτε ζωντανά την Ελένη Φουρέιρα να παρουσιάζει και τους κριτές Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο να λένε τη γνώμη τους για τους διαγωνιζόμενους, θα πρέπει να κάνετε υπομονή για ακόμα μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr