Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame: Ακυρώθηκε το live της Παρασκευής – Τι συνέβη;

House of Fame: Ακυρώθηκε το live της Παρασκευής – Τι συνέβη;

Μπορεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου να ήταν προγραμματισμένο το πρώτο live του νέου μουσικού show House of Fame, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί

Μπορεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου να ήταν προγραμματισμένο το πρώτο live του νέου μουσικού show House of Fame, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Αυτό, επειδή σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κανάλι έμεινε πίσω στην κατασκευή του σκηνικού με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμο την Παρασκευή. Ο λόγος, είναι πως υπήρξαν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες στο σκηνικό που δεν κατάφεραν να γίνουν, λόγω της επέλασης της «Μήδειας» που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Αττική τα περασμένα εικοσιτετράωρα.

Το πρόβλημα, εντοπίστηκε στο έργο των τεχνιτών του σκηνικού. Το κανάλι που ήθελε το τέλειο αποτέλεσμα, αποφάσισε να μεταθέσει την πρεμιέρα του live για την επόμενη Παρασκευή.

Έτσι λοιπόν, όσοι περιμένατε να δείτε ζωντανά την Ελένη Φουρέιρα να παρουσιάζει και τους κριτές Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο να λένε τη γνώμη τους για τους διαγωνιζόμενους, θα πρέπει να κάνετε υπομονή για ακόμα μια εβδομάδα.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024