Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Εκτός παιχνιδιού ο Περικλής Κονδυλάτος

Survivor: Εκτός παιχνιδιού ο Περικλής Κονδυλάτος

Παρελθόν για το Surviror o πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης - Χειροκροτήθηκε και από τις δύο ομάδες

Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και για πρώτη φορά να διαβάσει τα μηνύματα των αγαπημένων της προσώπων.

Ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν εκείνος που αποχώρησε απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Προς έκπληξη του ίδιου και των συμπαικτών του (όπως έδειξαν στις αντιδράσεις τους) ο Περικλής ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους προτίμησης από το κοινό, με τα spoilers να επιβεβαιώνονται για άλλη μία φορά.

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη, με συνέπεια ο γνωστός σχεδιαστής μόδας να αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες του, να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Περικλής αντιμετώπισε την αποχώρησή του θετικά ωστόσο, λέγοντας πως φεύγει «γεμάτος». Χειροκροτήθηκε μάλιστα από τους παίκτες και των δύο ομάδων μετά την ομιλία του, με την Ανθή να δείχνει θλιμμένη που αποχώρησε ένας παίκτης με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά.

Συγκινήθηκε μάλιστα όταν τον αποχαιρέτησε δείχνοντας πως δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη.

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Σημαίνει το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός καινούργιου… Το αγκαλιάζω αυτό που συμβαίνει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τις στιγμές που ζήσαμε, είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την εμπειρία.

Από την άλλη αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώθηκαν κάποια πράγματα που έπρεπε. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, αυτή η δουλειά τώρα ξεκινάει… Είμαι πολύ γεμάτος, το λέω μέσα από την καρδιά μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Περικλή, αφού άκουσε πως αποχωρεί από το Survivor.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου

Ποιος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και απίστευτα ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια.

Συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια του διάσημου σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια, ο Περικλής έχει καταφέρει να συνδυάσει μοναδικά τα κοσμήματά του με τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε πολλά fashion shows με μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, την τιάρα που δημιούργησε ο Περικλής την έχει φορέσει στο Μet Gala, η Lady Gaga.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε δηλώσει για την ενασχόλησή του με τον σχεδιασμό κοσμημάτων:

«Ο σχεδιασμός κοσμημάτων ήταν για μένα κάτι που ήρθε μάλλον αργότερα στην ζωή μου, η αρχική μου ενασχόληση ήταν η ζωγραφική και η γλυπτική, τα κοσμήματα τα έκανα σαν ένα είδος past time entertainment, όταν είχα τελειώσει την κανονική μου δουλειά.

Και όπως καταλαβαίνεις όταν σταματάς να κάνεις αυτό που σου λέει το μυαλό σου πως πρέπει να κάνεις, τότε ξεκινάς να κάνεις αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνεις. Πιστεύω πως η ζωή του κάθε ανθρώπου αρχίζει εκεί που τελειώνουν οι θεωρίες και οι προκαταλήψεις του».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024