Σουηδία : Θετικοί στον κοροναϊό ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η σύζυγός του
Το ζεύγος αισθάνεται καλά δεδομένων των συνθηκών, προσθέτουν σε ανακοίνωσή τους τα ανάκτορα της Σουηδίας.
Ο πρίγκιπας της Σουηδίας Κάρολος Φίλιππος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σοφία διαγνώστηκαν θετικοί στον νέο κοροναϊό, ανακοίνωσαν σήμερα τα ανάκτορα της Σουηδίας.
Το ζεύγος αισθάνεται καλά δεδομένων των συνθηκών, προσθέτουν σε ανακοίνωσή τους τα ανάκτορα της Σουηδίας.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται, ότι ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ’ Γουσταύος και η βασίλισσα Σίλβια, η μεγαλύτερη αδελφή του πρίγκιπα και διάδοχος του θρόνου πριγκίπισσα Βικτόρια και ο σύζυγός της πρίγκιπας Δανιήλ θα υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ για την COVID-19 εντός της ημέρας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
Ο Κάρολος Φίλιππος είναι ο τέταρτος στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου.
- Γιώργος Λαζάνης: Ο δίκαιος και ο άδικος λόγος
- Παγωνιά και… πλαστικό: Αυτά θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν κόντρα στην Καϊράτ
- «Ψυχοσεξουαλικό ποπ θρίλερ» – Η Αν Χάθαγουεϊ και η Μικαέλα Κόελ αναμετρώνται στο πρώτο τρέιλερ της επικής ταινίας Mother Mary
- «Μια νύχτα μόνο» στο MEGA: Τι θα δούμε στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442