22χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από χτυπήματα συμπαικτών του
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής από την Ουγκάντα, Τσέρτσιλ Οβάσι, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από χτυπήματα συμπαικτών του, επειδή έκανε λάθος και η ομάδα του δέχτηκε γκολ σε φιλικό παιχνίδι.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής από την Ουγκάντα, Τσέρτσιλ Οβάσι, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από χτυπήματα συμπαικτών του, επειδή έκανε λάθος και η ομάδα του δέχτηκε γκολ σε φιλικό παιχνίδι.
Footballer beaten to death by teammates, Churchill Owaci, Ugandan football, murder investigation | Fox Sports
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα monitor.co.ug, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Lamwo District έκανε λάθος, με αποτέλεσμα η ομάδα του να δεχτεί γκολ σε φιλικό παιχνίδι.
Τότε συμπαίκτες του άρχισαν να τον χτυπούν, μέχρι να μπουν κάποιοι στη μέση και να τούς χωρίσουν.
A young footballer lynched after a defensive error
Churchill Owaci was rapidly attacked by his teammates after he made a mistake leading to goal in a friendly match.
Ο πρόεδρος της κομητείας του Agoro, Ντένις Όνιον, δήλωσε σχετικά:
«Μετά τον αγώνα, ο Οβάσι έσπρωξε έναν από αυτούς που τον χτύπησαν νωρίτερα, ενώ έκανε ποδήλατο. Αυτό προκάλεσε νέο καυγά. Λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Οβάσι κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο του Agoro, όπου μερικές ώρες αργότερα πέθανε«.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, δύο ύποπτοι είναι υπό κράτηση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,