Η Κατερίνα Γκαγκάκη γιόρτασε με διαφορετικό τρόπο τα φετινά γενέθλιά της, αλλά πάντα με αγάπη.
Από το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Γκαγκάκη που έκλεισε τα 48, δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για «Χρόνια Πολλά» από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.
Μάλιστα, δέχτηκε και μια on air έκπληξη στην εκπομπή, σβήνοντας μια εντυπωσιακή τούρτα.
Γι’ αυτό και μαζί με τη ληξιαρχική πράξη, στο κολάζ που πόσταρε, έβαλε και φωτογραφία με την ίδια και τον πατέρα της να γιορτάζουν μαζί τα γενέθλιά τους.
Κατερίνα Γκαγκάκη: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της
«22.05 Κάποιες φορές γενέθλια χαρούμενα. Πολλές. Άλλες, γενέθλια αδιάφορα, πιο λίγες. Μερικές, γενέθλια μεταβατικά.
Ελάχιστες, γενέθλια θολά. Γενέθλια με party. Με έρωτες. Με απώλειες.
Γενέθλια με κόσμο. Γενέθλια με έναν. Γενέθλια καινούρια. Λευκής σελίδας. Είναι ωραία τα γενέθλια. Ακόμα κι έτσι. Γιατί δείχνουν μόνο μπροστά», έγραψε.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.