Αυξάνονται τα θύματα του κοροναϊού στην Ελλάδα καθώς δύο ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα.
Τα δύο νέα θύματα είναι ένας άνδρας 65 ετών ο οποίος κατέληξε στις 4:40 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο ΑΧΕΠΑ και ένας 91χρονος που κατέληξε στο Σωτηρία. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.
Στα 2.235 τα κρούσματα
Πλέον συνολικά η Ελλάδα αριθμεί 2235 κρούσματα και 112 νεκρούς από τη νόσο Covid-19.
Ειδικότερα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2235, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες.
Από αυτά, 570 (25.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 943 (42.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
67 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 15 (22.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 83.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.
39 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη και το 90% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Έχουν συνολικά ελεγχθεί 53.290 κλινικά δείγματα.
Τέλος σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, θα υπάρξει πάλι γραπτή ενημέρωση για τον κοροναϊό, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα θα ξεκινήσουν και πάλι οι καθιερωμένες ενημερώσεις από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας