Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης : Καμία χαλάρωση στα μέτρα - Αποκλιμάκωση θα ξεκινήσει όταν πουν οι ειδικοί

Γεωργιάδης : Καμία χαλάρωση στα μέτρα – Αποκλιμάκωση θα ξεκινήσει όταν πουν οι ειδικοί

Δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση στα μέτρα κατά του κοροναϊού, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας σαφές ότι η αποκλιμάκωση θα ξεκινήσει όταν το πούν οι ειδικοί.

Δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση στα μέτρα κατά του κοροναϊού, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας σαφές ότι η αποκλιμάκωση θα ξεκινήσει όταν το πούν οι ειδικοί.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης, έφερε ως παράδειγμα τη Γερμανία, όπου τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να αυξάνονται τα κρούσματα σε περιοχές που φαινόταν ότι έχει «σβήσει» ο κοροναϊός, λέγοντας ότι «αυτό μας δείχνει ότι δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση».

Όπως σημείωσε: «τώρα είμαστε στη φάση που δίνουμε τη μάχη για να μην εξαπλωθεί ο ιός, όταν το πουν οι ειδικοί να είστε βέβαιοι πως θα ξεκινήσουμε την αποκλιμάκωση».

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του οικονομικού επιτελείου για το lockdown, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως η ουσία είναι πως οι αποφάσεις ήταν οι σωστές.

«Ό,τι λέμε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο, είναι του υπουργικού συμβουλίου. Η ουσία είναι ότι στο τέλος αποφασίσαμε, αποφάσισε ο πρωθυπουργός αυτό το οποίο έγινε και ήταν επιτυχές», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024