Το Σάββατο συμπληρώνονται 39 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 και ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνά ποτέ τους 21 φιλάθλους που έχασαν την ζωή τους, το απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου του 1981, μετά το τέλος του αγώνα των ερυθρόλευκων με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην Λαμία για το παιχνίδι Κυπέλλου με την τοπική ομάδα, κρέμασαν το πανό που έχει τα πρόσωπα όλων των άτυχων φιλάθλων της τραγωδίας.
Το ίδιο που είχαν σηκώσει και στο ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη για την Super League όπου είχαν βρεθεί και οι συγγενείς των θυμάτων και άφησαν λουλούδια.
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της