Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γελάει και το νεροπίστολο από τα Jumbo…

Γελάει και το νεροπίστολο από τα Jumbo…

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία για τον οπαδό με το νεροπίστολο και τα ρούβλια στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Μήπως τρόμαξε ο… λαλάκης;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χρόνια της… εξυγίανσης: Εχει περάσει μια εβδομάδα από τη ανεκδιήγητη συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, στο Open TV, στην οποία δίχασε τη χώρα και εκβίασε την Κυβέρνηση, αλλά ακόμα κανείς από τους αρμόδιους δεν έχει ασχοληθεί μαζί του και κανείς δεν τον έχει καλέσει σε απολογία.

Αντίθετα, σε απολογία και μάλιστα σε χρόνο… dt, κλήθηκε από τα αρμόδια όργανα της Σούπερ Λίγκας ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την Ξάνθη και μάλιστα καλείται να απολογηθεί για τον οπαδό του που είχε νεροπίστολο και ψεύτικα ρούβλια στο χέρι.

Με αυτόν τον τρόπο ένας από τους χιλιάδες οπαδούς των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο το Σάββατο, θέλησε να εκφράσει με χιούμορ την αντίθεσή του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το περίφημο σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Ένα σκάνδαλο, το οποίο «ξέπλυνε» η Κυβέρνηση, για να μην υποβιβαστούν οι Θεσσαλονικείς και η ακριτική ομάδα, όπως όριζε ο νόμος. Τουλάχιστον πριν τον αλλάξει σε μια νύχτα η κυβέρνηση με… ντροπολογία.

Ο οπαδός του Ολυμπιακού το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εμφανίστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μάσκα Ιβάν Σαββίδη και ψεύτικο όπλο στην τσέπη, θέλοντας να «πικάρει» τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, ενώ στα χέρια του κρατούσε ρούβλια.

Μια φιγούρα, για την οποία οι Ερυθρόλευκοι κλήθηκαν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας. Μια φιγούρα, η οποία φαίνεται ότι ενόχλησε αρκετούς. Μια μεταμφίεση που μάλλον… φόβισε τον λαλάκη, που νόμιζε ότι το όπλο ήταν αληθινό.

Στην Ελλάδα της… εξυγίανσης ο Μάκης Γκαγκάτσης παραμένει ατιμώρητος για τις δηλώσεις διχασμού, τους εκβιασμούς, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να απολογηθεί για έναν οπαδό του που αντιμετώπισε με χιούμορ το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας.

Για έναν οπαδό που είχε στα χέρια του νεροπίστολο από τα jumbo και ψεύτικα ρούβλια! Λαλάκη φοβήθηκες; Εσύ θα έπρεπε να ξέρεις από όπλα από την εποχή που ήσουν… Πρασινοφρουρός.

Η απόφαση να κληθεί σε απολογία ο Ολυμπιακός, την οποία μάλιστα κάνουν… σημαία ορισμένοι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, όπως άλλωστε έχουν συνηθίσει να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, προκαλεί γέλιο και οργή στον κόσμο των Πειραιωτών.

Μια κλήση, που δείχνει τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μάκης Γκαγκάτσης με τις δηλώσεις διχασμού και τους εκβιασμούς στο… απυρόβλητο και ο Ολυμπιακός σε απολογία για έναν οπαδό με νεροπίστολο από τα jumbo και ψεύτικα ρούβλια…

Αναλυτικά η κλήση:

Γ/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 01/02/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 01/02/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/89/1/11-κζ’ από 04/02/2020 Έκθεση της Αστυνομίας» στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Ξάνθη.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α΄, δ’ και ε’, 4 περ. α’ , δ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024