Η Άννα Φόνσου ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της παράσταση «7 αναζητήσεις».
Η αγαπημένη ηθοποιός αμέσως μόλις βγήκε στη σκηνή και άρχισε να ερμηνεύει το μονόλογο «Erasmia Dolores» του Άκη Δήμου ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και αναγκάστηκε να σταματήσει.
Η Άννα Φόνσου φώναγε προς το κοινό: «Συγγνώμη, δε μπορώ να συνεχίσω» και έφτασε τρικλίζοντας στα παρασκήνια όπου και λιποθύμησε.
Σύμφωνα με την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία βρισκόταν στην παράσταση, αμέσως η γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και ήρθε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό, η Άννα Φόνσου σήμερα, δεν θα βρεθεί στην θεατρική παράσταση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας