Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Φόνσου: Η μεγάλη αποκάλυψη της για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Άννα Φόνσου: Η μεγάλη αποκάλυψη της για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Άννα Φόνσου σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε για πρώτη φορά κάτι για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Άννα Φόνσου σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε για πρώτη φορά κάτι για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που δεν γνώριζε κανείς.

View this post on Instagram

Αποφασισμένη και δεν κάνει πίσω σαν υποστηρικτρια του #vforacause η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Φόνσου! Σας ευχαριστούμε θερμά που συμμετέχετε στην προσπάθεια υπέρ των 4 παιδιών που οι ιστορίες τους συγκλόνισαν το πανελλήνιο. •👇🏻 Μπορείτε να βρείτε όλα τα t-shirt στην σελίδα μας www.vforacause.com (link υπαρχει στην αρχική σελιδα) #vforacause #thereishope #greece #people #athens #thessaloniki #katerini #volos #larisa #paros #kalamata #ioannina #crete #kavala #salonika #skg #love #vforacauseheroes #great #actress #annafonsou #hellas

A post shared by vforacause project (@vforacauseproject) on

Η μεγάλη αποκάλυψη

«Δεν είχα ποτέ κόντρα με την Αλίκη. Με πάντρεψε κιόλας, ήταν κουμπάρα μου στον πρώτο μου γάμο. Λέγανε ότι μιμούμαι την Αλίκη και δεν είχαν άδικο. Ότι έβλεπα να κάνει η Αλίκη, τα έκανα κι εγώ. Με είχε βοηθήσει η Αλίκη. Η Αλίκη με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου. Μια φορά που είχα περάσει μια μεγάλη στεναχώρια, αυτή μου κανόνισε κι έκανα μια τουρνέ στην Αυστραλία και πήρα και πολλά λεφτά.», είπε η Άννα Φόνσου για πρώτη φορά.

Μου λείπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ήταν πολύ φίλη μου και μου λείπει πάρα πολύ. Ήταν να δουλέψουμε μαζί. Της είχα πει να κάνουμε τη Μαρία Στιούαρτ και μου λέει “να κάνουμε κάτι άλλο;”. Και της είπα ας μην δουλέψουμε μαζί γιατί θα χαλάσει η φιλία μας. Γιατί με τους ρόλους εγώ ήμουν λίγο περίεργη. Καλύτερα που δεν δουλέψαμε μαζί», είπε η Άννα Φόνσου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η σχέση της με τον Ντίνο Ηλιόπουλο

«Είχαμε σχέση με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, ήμουν ερωτευμένη, ήταν κι αυτός ερωτευμένος. Ήμουν 18 χρονών και ήμουν ερωτευμένη με αυτό το όνειρο. Εκείνος ήταν 40. Αν δεν είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά, θα τον παντρευόμουν. Δεν μας έκανε η διαφορά να χωρίσουμε, ερωτεύτηκα τον άντρα μου και παντρεύτηκα.»

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024