Απάντηση Μενδώνη στην οικογένεια Μικρούτσικου για την κηδεία δημοσία δαπάνη
Στην επιστολή η κ. Μενδώνη τονίζει, μεταξύ άλλων, πως η προσφορά του υπουργείου ήταν η «ελάχιστη τιμή σε έναν σπουδαίο δημιουργό»
Με επιστολή προς την οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου απάντησε το υπουργείο Πολιτισμού, με υπογραφή της Λίνας Μενδώνη, στην απόρριψη της προσφοράς για κηδεία δημοσία δαπάνη.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή η κ. Μενδώνη τονίζει πως η προσφορά του υπουργείου ήταν η «ελάχιστη τιμή σε έναν σπουδαίο δημιουργό».
«Λυπάμαι ειλικρινά αν τον φόρο τιμής που η Ελληνική Πολιτεία θέλησε να αποτίσει στον κοσμαγάπητο συνθέτη, στον δικό σας πολυαγαπημένο Θάνο, τον εκλαμβάνετε ως φιλανθρωπία. Στους ανθρώπους «που ένωσαν με τα τραγούδια τους αυτή τη χώρα, που απογείωσαν το λαό» μόνο σεβασμός, αγάπη και τιμή προσήκει» είπε, κλείνοντας την επιστολή η Λίνα Μενδώνη.
Δείτε εδώ ολόκληρη την επιστολή του Υπουργείου Πολιτισμού
- Τέμπη: Με την παρουσία συγγενών θυμάτων αλλά χωρίς το Δημόσιο, η δίκη για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717
- Υγροί κρύσταλλοι από οθόνες και κινητά ανιχνεύονται στα δελφίνια
- Νέα Μάκρη: Πυροβολισμοί κατά ΙΧ στη Λ. Μαραθώνος
- Νέα Αριστερά: Η υποτέλεια του Μητσοτάκη δεν αποτελεί εξωτερική πολιτική
- Γαλλία: Εκτενείς αναφορές στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ειδικότερα στην Κύπρο στα γαλλικά ΜΜΕ
- Κόκκινος συναγερμός και στη Φόρμουλα 1 λόγω Μέσης Ανατολής: Χάος στις πτήσεις πριν το αυστραλιανό γκραν πρι
- Ακυρώνει τις πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ η Sky Express – Οι εναλλακτικές για το επιβατικό κοινό
- Επαφές Πιερρακάκη με φον ντερ Λάιεν, Λαγκάρντ και Κόστα με τις εξελίξεις στο Ιράν στο επίκεντρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442