Βρετανικές εκλογές : «Πολύ νωρίς ακόμα» , η πρώτη αντίδραση των Εργατικών
Σαρωτική νίκη του Μπόρις Τζόνσον δείχνουν τα exit poll που δημοσιοποιήθηκαν με το κλείσιμο της βρετανικής κάλπης. «Πολύ νωρίς ακόμη» είναι η πρώτη αντίδραση από το κόμμα των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν.
Σαρωτική νίκη του Μπόρις Τζόνσον δείχνουν τα exit poll που δημοσιοποιήθηκαν με το κλείσιμο της βρετανικής κάλπης.
«Είναι μόλις το ξεκίνημα της βραδιάς και είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε ότι πρόκειται για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών» είναι η πρώτη αντίδραση από το κόμμα των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν.
«Γνωρίζαμε φυσικά ότι θα ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση, με το Brexit στο επίκεντρο της σκέψης των ανθρώπων και τη χώρα μας περισσότερο πολωμένη από ποτέ. Αλλά οι Εργατικοί έβαλαν στη συζήτηση ζητήματα όπως η δημόσια ιδιοκτησία, η πράσινη βιομηχανική επανάσταση, το τέλος της λιτότητας και την εισαγωγή νέων ιδεών όπως δωρεάν ευρυζωνικές συνδέσεις και δωρεάν φροντίδα. Οι Τόρις απλώς πρόσφεραν περισσότερα από τα ίδια» δήλωσε πηγή των Εργατικών.
Σύμφωνα με το exit poll που δημοσιοποιήθηκε αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, οι Συντηρητικοί του Μπόρις Τζόνσον κερδίζουν 368 έδρες, έναντι 191 των Εργατικών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας