ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη. Μόλις γυαλίσει, προσθέτουμε το καρότο και τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να πιει όλα τα υγρά του και να πάρει ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε το κάρυ, το μπαχάρι, το μοσχοκάρυδο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τον πελτέ ντομάτας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά. Τέλος, ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας και αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου απορροφηθούν όλα τα υγρά. Βράζουμε τα σπαγγέτι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας. Γαρνίρουμε προαιρετικά με φρεκοτριμμένο πιπέρι ή φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.