Επίθεση κάτω από το σπίτι του, στην περιοχή του Ψυρρή, δέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός, Άνθιμος Ανανιάδης.
Την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του λίγο πριν τα μεσάνυχτα και την ώρα που επιχειρούσε να ανοίξει την πόρτα, άρχισαν δύο άτομα να τον χτυπούν.
Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας αλλοδαπός, κινέζικης καταγωγής και μόλις έγινε αντιληπτός από τους αγνώστους, αυτοί τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, o ηθοποιός επικοινώνησε, αμέσως, με το δικηγόρο του για να πάνε μαζί στο αστυνομικό τμήμα και παρουσία του αυτόπτη μάρτυρα να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου.
Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός δεν έχει αποφασίσει αν τελικά θα καταθέσει μήνυση, ενώ έχει μόνο κάποιες γρατζουνιές στο σώμα του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας