Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό φύλακα από το πάρκο κεραιών Χορτιάτη
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής ένας δεύτερος φύλακας είχε εγκλωβιστεί στην ίδια περιοχή, αλλά κατάφερε με δικά του μέσα να φτάσει σε ασφαλές σημείο.
Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση ομάδας εθελοντών στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης για τον απεγκλωβισμό φύλακα στο πάρκο κεραιών της ομώνυμης περιοχής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο φύλακας έχει εγκλωβιστεί λόγω της χιονόπτωσης των προηγουμένων 24ωρων όπου το χιόνι φαίνεται να ξεπερνάει το ένα μέτρο. Ο ίδιος έχει επικοινωνία, μέσω κινητού τηλεφώνου, με τους διασώστες και όπως τους μετέφερε είναι καλά στη υγεία του.
Στο σημείο όμως που βρίσκεται φαίνεται πως έχει διακοπεί το ρεύμα και οι διασώστες εκφράζουν ανησυχία για το ενδεχόμενο υποθερμίας. Για το περιστατικό είναι ενήμερη η Πυροσβεστική που βρίσκεται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο να της ζητηθεί συνδρομή.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής ένας δεύτερος φύλακας είχε εγκλωβιστεί στην ίδια περιοχή, αλλά κατάφερε με δικά του μέσα να φτάσει σε ασφαλές σημείο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.