Η Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση και του Ντανίλο
Μετά την απόκτηση του Μπενζαμέν Μεντί, η Μάντεστερ Σίτι ολοκλήρωσε μια ακόμη μεταγραφή, αυτή του Ντανίλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αφήνει την πρωταθλήτρια Ισπανίας για να συνεχίσει, για τα επόμενα πέντε χρόνια, την καριέρα του στην πρέμιερ λιγκ, με τους «πολίτες» να καταβάλλουν στη «βασίλισσα» το ποσό των 37 εκατ. ευρώ. Με τις προσθήκες Μεντί και Ντανίλο η Σίτι θα έχει ξοδέψει συνολικά 250 εκατ. ευρώ, στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ποσό ρεκόρ, στην ιστορία της.
Μετά την απόκτηση του Μπενζαμέν Μεντί, η Μάντεστερ Σίτι ολοκλήρωσε μια ακόμη μεταγραφή, αυτή του Ντανίλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αφήνει την πρωταθλήτρια Ισπανίας για να συνεχίσει, για τα επόμενα πέντε χρόνια, την καριέρα του στην πρέμιερ λιγκ, με τους «πολίτες» να καταβάλλουν στη «βασίλισσα» το ποσό των 37 εκατ. ευρώ.
Με τις προσθήκες Μεντί και Ντανίλο η Σίτι θα έχει ξοδέψει συνολικά 250 εκατ. ευρώ, στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ποσό ρεκόρ, στην ιστορία της.
«Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και άλλους συλλόγους, αλλά δική μου φιλοδοξία ήταν να παίξω υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα. Μόλις έμαθα το ενδιαφέρον του, ήξερα αμέσως ότι ήθελα να αγωνιστώ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την νέα μου ομάδα και να γνωριστώ με τους καινούργιους μου συμπαίκτες», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος άσος.
Ο Ντανίλο αγωνίστηκε δύο χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2015 και σε αυτή την διετία είχε συνολικά 55 συμμετοχές, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, δύο Champions League, ένα ευρωπαϊκό σούπερ καπ και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Kαταιγίδα Nils: Σαρώνει τη Γαλλία – Ένας νεκρός και 850.000 σπίτια χωρίς ρεύμα
- Καταγγέλει τον Ηλιόπουλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Όταν η σαλάτα μπήκε στο μενού – Απολίθωμα 300 εκατ. ετών ανήκει σε ένα από τα πρώτα φυτοφάγα ζώα
- Φάμελλος: «Oποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις διαφθορά και καθεστώς Μητσοτάκη, η ΝΔ στα σκάνδαλα έχει άριστη κατάρτιση»
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα πάνω από 100.000 νοικοκυριά στο Κίεβο – Νέες ρωσικές επιθέσεις
- Το προσωπικό στυλ έχει να κάνει με το ταξίδι – Ο Αμερικανός ποιητής της μόδας Ralph Lauren δείχνει τον δρόμο
- Δρομολογείται η αποκατάσταση του Ναού της Παναγίας Παρηγορήτισσας, στην Άρτα
- Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Νιλικίνα – Ποιοι μένουν εκτός από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442