Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα υποδεχθεί αύριο τον Πανιώνιο ο
Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πιο μεγάλο ματς της 27ης
αγωνιστικής της Super League. Κι αυτό διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης
συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Εμποκού, Λέτο και Κουλιμπαλί, οι
οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και
προπονήθηκαν κανονικά. Απών θα είναι ο τιμωρημένος, Κάρλος Ζέκα.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα υποδεχθεί αύριο τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πιο μεγάλο ματς της 27ης αγωνιστικής της Super League.
Κι αυτό διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Εμποκού, Λέτο και Κουλιμπαλί, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και προπονήθηκαν κανονικά.
Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής των «πρασίνων» είναι οι: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Λουντ, Ρέις, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μολίνς.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.