Χωρίς Μανωλά και στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ
O Στέλιος Μανωλάς πήρε παράταση στην αναρρωτική του άδεια και έτσι ο Ηλίας Παναγιωτάρας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ και για την αναμέτρηση της «Ενωσης» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
O Στέλιος Μανωλάς πήρε παράταση στην αναρρωτική του άδεια και έτσι ο Ηλίας Παναγιωτάρας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ και για την αναμέτρηση της «Ενωσης» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Εν τω μεταξύ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρόναλντ Βάργκας, που είναι εκτός αποστολής.
Αναλυτικά ο Νίκος Παναγιωτάρας επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play-offs με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 26 Μαϊου (20.30).
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουρτσεβέν
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Όσουλα τιμώρησε την ομάδα του Κάρικ
- Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο 1-0: Στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο οι «κυανόλευκοι»!
- Μπράιτον – Άρσεναλ 0-1: «Διπλό» με Σάκα και +7!
- Αμβούργο – Λεβερκούζεν 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Κοφάνε για τις Ασπιρίνες
- Βιλνέβ – Αθηναϊκός 78-70: Στους τελικούς, παρά την ήττα, η ομάδα του Βύρωνα! (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοράραμε δύο γκολ από καθαρά πέναλτι, από λάθη των αμυντικών τους»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442