Μπεργκ: «Πάμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»
Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το στόχο του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός στράικερ, ο οποίος στο ματς με τον Ατρόμητο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στο Καραϊσκάκη με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κακή κατάσταση που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το στόχο του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ήταν ο Μάρκους Μπεργκ.
Ο Σουηδός στράικερ, ο οποίος στο ματς με τον Ατρόμητο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στο Καραϊσκάκη με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κακή κατάσταση που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Νιώθω ευλογημένος που έφτασα τα 100 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Ήταν πραγματικά μία μεγάλη στιγμή για μένα και είμαι περήφανος γι΄ αυτό», είπε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο κορυφαίος στράικερ του ελληνικού πρωταθλήματος και στη συνέχεια μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Πρέπει να έχουμε μια καλή εβδομάδα και να κάνουμε καλές προπονήσεις. Δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε όλα είναι καλά. Θα τα δώσουμε όλα στις προπονήσεις για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς θα πάμε στο Καραϊσκάκη με στόχο μόνο τη νίκη. Και για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κι εύχομαι να γίνει μια ωραία μάχη».
Σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν νιώθει έτοιμος να σκοράρει ξανά εκτός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό, ο διεθνής επιθετικός είπε: «Το ελπίζω σίγουρα! Θα προσπαθήσω να είμαι στην κατάλληλη θέση, να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω να κερδίσουμε το ματς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442