Διώξεις σε επτά ΠΑΕ για τέσσερις «ύποπτους» αγώνες
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη σε επτά συλλόγους της Super League και της Football League. Η δίωξη ασκήθηκε στις ΠΑΕ Πανιώνιος, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Πανελευσινιακός, Χανιά και Εργοτέλης, αφορά δε αγώνες των προαναφερόμενων ομάδων που θεωρούνται «ύποπτοι» προς χειραγώγηση, για λόγους που έχουν να κάνουν με το στοίχημα.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη σε επτά συλλόγους της Super League και της Football League.
Η δίωξη ασκήθηκε στις ΠΑΕ Πανιώνιος, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Πανελευσινιακός, Χανιά και Εργοτέλης, αφορά δε αγώνες των προαναφερόμενων ομάδων που θεωρούνται «ύποπτοι» προς χειραγώγηση, για λόγους που έχουν να κάνουν με το στοίχημα.
Οι διώξεις αφορούν στις συναντήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας Παναχαϊκή-Λεβαδειακός 1-4, Πανελευσινιακός-Ξάνθη 0-5, Πανιώνιος-Εργοτέλης 1-0, καθώς και τον αγώνα της Football League Πανελευσινιακός-Χανιά 3-1.
Η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε διώξεις:
Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005 και Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.
Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝEΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931 και Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ A.O. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.
Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝEΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931 και Π.Α.Ε. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.
Σε βάρος των Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και Π.Α.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» σε Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442