Ξανά… εκτός αποστολής ο Στάριτζ για τον αγώνα με τη Στόουκ
Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του League Cup με τη Στόουκ Σίτι, καθώς ταλαιπωρείται από ένα μικροτραυματισμό στη μέση. Ο 26χρονος επιθετικός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, γεγονός που δεν του επέτρεψε να παίξει σε περισσότερα από 19 ματς την περασμένη σεζόν, ενώ στην τρέχουσα σεζόν έχει μόλις 6 συμμετοχές!
Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του League Cup με τη Στόουκ Σίτι, καθώς ταλαιπωρείται από ένα μικροτραυματισμό στη μέση.
Ο 26χρονος επιθετικός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, γεγονός που δεν του επέτρεψε να παίξει σε περισσότερα από 19 ματς την περασμένη σεζόν, ενώ στην τρέχουσα σεζόν έχει μόλις 6 συμμετοχές!
«Ο Ντάνιελ δεν κατάφερε να προπονηθεί και θα πρέπει να περιμένουμε άλλη μία μέρα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει «ετοιμοπόλεμο» μόνο έναν επιθετικό, καθώς οι Ντιβόκ Οριγκί και Ντάνι Ινγκς είναι επίσης τραυματίες:
«Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ντάνιελ στην παρούσα φάση είναι να δουλέψει σκληρά για να είναι έτοιμος προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός αγώνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς
- Γερμανία: Υπέρ της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος τέσσερις στους πέντε πολίτες
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442