Ο Αρκάδικος πήρε το ντέρμπι των νεοφώτιστων κόντρα στο Λαύριο
Ο Αρκαδικός αναδείχτηκε νικητής στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, επικρατώντας, 98-90, του Λαυρίου, για την 9η αγωνιστική της Α1. Πλέον, οι δύο ομάδες μετρούν από 3 νίκες - 6 ήττες. Ο Ντέβον βαν Οστρουμ σημείωσε 24 πόντους με 4 τρίποντα για τους νικητές στην καλύτερη φετινή εμφάνισή του, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς πρόσθεσε 20, ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ. Από το Λαύριο ξεχώρισε ο Μπράντον Γιανγκ με 26 πόντους.
Ο Αρκαδικός αναδείχτηκε νικητής στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, επικρατώντας, 98-90, του Λαυρίου, για την 9η αγωνιστική της Α1.
Πλέον, οι δύο ομάδες μετρούν από 3 νίκες – 6 ήττες. Ο Ντέβον βαν Οστρουμ σημείωσε 24 πόντους με 4 τρίποντα για τους νικητές στην καλύτερη φετινή εμφάνισή του, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς πρόσθεσε 20, ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ. Από το Λαύριο ξεχώρισε ο Μπράντον Γιανγκ με 26 πόντους.
Ανώτεροι οι Αρκάδες, με ηγέτες τους Βαν Όστρουμ και Καββαδά ξέφυγαν νωρίς, 17-9, στο 7ο λεπτό. Μετά το 24-17 της 1ης περιόδου, η ομάδα της Τρίπολης ανέβασε σε διψήφιο νούμερο τη διαφορά, 32-22, αλλά οι Γιανγκ και Μπάρλος, με δικές τους προσπάθειες μείωσαν σε 35-31, στο 15′. Καλλινικίδης και Βαν Όστρουμ ήταν αυτοί που επανέφεραν τη διαφορά σε διψήφια τιμή, 48-35, στο 19΄, για το +11 του Αρκαδικού, στο ημίχρονο, 48-37.
Η αστοχία του Λαυρίου επέτρεψε στους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη να είναι κυρίαρχοι στην 3η περίοδο, όπως φαίνεται και από το 74-59, στο 30΄. Τυπική διαδικασία η 4η περίοδος, για το 98-90 υπέρ του Αρκαδικού.